Twój partner w biznesie
INFORMACJA O PRZETWARZANIU DANYCH OSOBOWYCH
Z dniem 25 maja 2018 r. weszły w życie przepisy Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych zwane dalej „Rozporządzeniem RODO”)

W celu realizacji obowiązków przewidzianych Rozporządzeniem RODO, przekazujemy następujące informacje:
  1. Administratorem Pani/Pana danych jest firma INTAIR Krzysztof Baranowski (zwana dalej „Administratorem”) z siedzibą w Warszawie (00-667) przy ul. Koszykowej 69 lok. 5. REGON 146706563 NIP 767-130-3-90 (adres e-mail: info@intair.pl)
  2. Administrator nie wyznaczył inspektora ochrony danych
  3. Pani/Pana dane osobowe są przetwarzane przez Administratora:
    1. dla celów marketingu bezpośredniego, w szczególności przesyłania informacji handlowych, w szczególności obsługi zapytań w zakresie produktów lotniczych partnerów reprezentowanych przez INTAIR Krzysztof Baranowski.
    2. w celu realizacji usług świadczonych przez Administratora w zakresie umów zawartych z partnerami lotniczymi.
    3. w celu przekazania Państwa danych przedmiotom trzecim, w szczególności reprezentowanym przez Administratora liniom lotniczym z siedzibami za granicą, w ramach podpisanych umów przedstawicielskich.
  4. Administrator oświadcza, że dysponuje wykwalifikowana kadrą (pracownicy i współpracownicy) i że spełnił wymagania określone w Rozporządzeniu RODO dotyczące warunków technicznych i organizacyjnych jakim powinny odpowiadać urządzenia i systemy informatyczne służące do przetwarzania danych osobowych w celu zapewnienia ochrony przetwarzanych danych osobowych adekwatnej do zagrożeń oraz kategorii danych objętych ochroną.
  5. Dane będą przetwarzane do momentu zakończenia świadczenia usług przedstawicielskich przez Administratora, cofnięcia zgody lub złożenia sprzeciwu wobec przetwarzania danych we wskazanych celach.
  6. Posiada Pani/Pan prawo do:
    1. dostępu do treści swoich danych oraz prawo do ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania oraz do przeniesienia danych
    2. wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania własnych danych osobowych wykorzystywanych do celu marketingu bezpośredniego. Prawo sprzeciwu można realizować w dowolnym momencie przez wysłanie wiadomości na adres elektroniczny: info@intair.pl
    3. prawo wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania własnych danych osobowych wykorzystywanych w innych celach wynikających z prawnie uzasadnionych interesów realizowanych przez Administratora, bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania
    4. wycofania zgody na przetwarzanie własnych danych osobowych na każdy kanał komunikacji, a wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania danych osobowych, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem
    5. wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie Pani/Pana danych osobowych narusza przepisy prawa.
Współpracują
z nami :
współpracują z nami
Kontakt
Nasi konsultanci są w pełni przygotowani, aby świadczyć najwyższej jakości usługi.
Biuro INTAIR otwarte jest od poniedziałku do piątku w godzinach 9:00 – 17:00.
Zapraszamy do kontaktu z nami za pomocą formularza kontaktowego, mailowo lub telefoniczne.
INTAIR
ul. Koszykowa 69/5
00-667 Warszawa

NIP 767-130-39-90
mail: info@intair.pl
tel.: 0048 22 559 39 30
fax: 0048 22 559 39 38

GSA – Czech Airlines
mail: czechairlines.poland@intair.pl
tel.: 0048 22 559 39 30

GSA – airBaltic
mail: airbaltic@intair.pl
tel.: 0048 22 559 39 33

GSA – flydubai
mail: poland@flydubai.com
tel.: 0048 22 559 39 34

GSA – Ural Airlines
mail: u6@intair.pl
tel.: 0048 22 559 39 31
mapka dojazdu
Biuro INTAIR, znajduje się przy ul. Koszykowej 69/5
(1-sza klatka schodowa po prawej stronie, 2-gie piętro)
Formularz kontaktowy
Jeśli mają państwo pytania proszę skontaktować się z nami przez
poniższy formularz lub przez podane dane kontaktowe:

Twoja wiadomość została wysłana

Coś poszło nie tak. Odśwież stronę i napisz jeszcze raz wiadomość

Wyślij wiadomość